Ήττα για τον ΟΦΗ2 στο Ρέθυμνο

Ήττα για τον ΟΦΗ2 στο Ρέθυμνο

Η ομάδα Παίδων του ΟΦΗ (ΟΦΗ2) έδωσε σήμερα τον πρώτο της αγώνα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Παίδων Β της ΕΚΑΣΚ, αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη ομάδα του Ρεθύμνου στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη». Σε έναν απαιτητικό εκτός έδρας αγώνα, οι παίκτες μας ξεκίνησαν με ενθουσιασμό, αλλά και αγωνία, γεγονός που επηρέασε την απόδοσή τους στο πρώτο ημίχρονο.

Παρά τις δυσκολίες και την πίεση από τον ρυθμό του αντιπάλου, οι παίκτες του Γιώργου Γωνιωτάκη, ανέβασαν απόδοση στο τρίτο δεκάλεπτο, δείχνοντας αγωνιστική πειθαρχία και ομαδικό πνεύμα. Ο προπονητής μας αξιοποίησε ευρύ rotation, προσφέροντας αγωνιστικά λεπτά σε πολλούς παίκτες και διατηρώντας σταθερό τον ρυθμό της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με το τελικό σκορ να είναι 72-40.

Η ομάδα μας συνεχίζει με αποφασιστικότητα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, με στόχο τη βελτίωση και την απόκτηση πολύτιμων εμπειριών.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Ρεθύμνου BC για τη φιλοξενία και ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς!

ΡΕΘΥΜΝΟ B.C - ΟΦΗ 2: 72-40

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 72-40,20-3,43-15,58-34

ΡΕΘΥΜΝΟ BC(ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ):

ΤΕΡΕΖΟΥ,ΚΑΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,ΜΑΝΤΑΔΑΚΗΣ 13(1),ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ 7,ΜΑΝΔΑΚΗΣ 5(1),ΦΡΑΓΓΗΣ 10,ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 5(1),ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ 12(2),ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ 4,ΤΕΛΧΑ 6,ΚΩΣΤΑΚΗΣ 4,ΚΑΤΣΙΜΑΡΗΣ 6(2)

ΟΦΗ 2 (ΓΩΝΙΩΤΑΚΗΣ): ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ 7,ΜΗΛΙΑΡΑΚΗΣ,ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ 6,ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ,ΧΑΤΖΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 4,ΚΛΑΔΟΣ 9,ΜΑΣΕΛΗΣ,ΒΑΡΔΑΛΑΧΑΚΗΣ,ΓΩΝΙΩΤΑΚΗΣ 1,ΔΟΜΑΛΑΚΗΣ,

ΚΑΤΣΑΛΑΚΗΣ,ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ 13

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αναμέτρησης του ΟΦΗ2 στο Ρέθυμνο, ο Γιώργος Γωνιωτάκης είπε:

«Πρώτο ματς της χρονιάς και μπήκαμε μέσα πολύ αγχωμένοι.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μας ξεφύγουν γρήγορα στο σκορ και να προσπαθούμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό τους.Παρ’ όλα αυτά, κρατάμε την προσπάθεια των παιδιών, ειδικά στο 3ο δεκάλεπτο, καθώς και το ότι έχουμε ένα πολύ ανοιχτό rotation με πολλές αλλαγές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς να αλλάζουμε ρυθμό.Ευχαριστούμε το Ρέθυμνο για άλλη μια φορά για τη φιλοξενία και εύχομαι καλό πρωτάθλημα σε όλες τις ομάδες, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».