Δυνατό φιλικό για τον ΟΦΗ2 στο Ρέθυμνο(παιδικό)

 Ένα ακόμα δυνατό φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα έδωσε η ομάδα του παιδικού μας, ΟΦΗ2. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας και έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή μας, Γιώργο Γωνιοτάκη να δει τους παίκτες του σε πραγματικές συνθήκες αγώνα και να αξιολογήσει την αγωνιστική τους κατάσταση.

Τέτοιου είδους φιλικά αποτελούν σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας και βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση των τακτικών και αγωνιστικών πλάνων που εφαρμόζει το τεχνικό επιτελείο.

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο τεχνικός του παιδικού, ΟΦΗ2 ο Γιώργος Γωνιωτάκης.

Αναλυτικά:

«Τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά στην προπόνηση και συνεχώς προσθέτουμε πράγματα. Σκοπός είναι να δουλέψουμε πάνω στα βασικά και μέσα από αυτό να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό και να παίξουμε ένα μπάσκετ όμορφο. Τα παιδιά είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και δουλεύουν πολύ σωστά. Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Όσον αφορά το φιλικό, έμεινα ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές, αλλά θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Δοκιμάσαμε πολλά σχήματα και έπαιξαν πολλοί παίκτες».