Πρώτο «διπλό» για τον ΟΦΗ1

 Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε η παιδική ομάδα ΟΦΗ 1, επικρατώντας με 51-61 του Ανδρογέα στην Αλικαρνασσό. Η ομάδα μας παρουσίασε εξαιρετική απόδοση, κατακτώντας το πρώτο της «διπλό» σε έναν δύσκολο αγώνα και επιδεικνύοντας σταθερότητα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση παίρνοντας έτσι το ροζ φύλλο.

Ανδρογέας - ΟΦΗ: 51-61

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ (Ανυφαντάκης/Δημητριάδης):

Μελεσανάκης 5, Γριβάκης 2, Σταμούλος 8, Φραγκιαδάκης, Πιταροκοίλης 33(4), Βαρδάκης, Γιακανίκης, Καρταλιανάκης, Κατσαλάκης 3

ΟΦΗ(Δελατόλας/Πετεινός):

Ζερβάκης 8(2), Παπαδάκης, Κοσμίδης, Αρβανιτάκης, Σταυρακάκης 5(1), Πολυχρονάκης, Σιδηρόπουλος, Φρογάκης 5(1), Καραγιαννάκης 5, Χριστάκης 7, Μιχελιδάκης 31

Μετά τη νίκη της ομάδας μας επί του Ανδρογέα ο Γιάννης Πετεινός είπε:

«Η πρεμιέρα πάντα συνοδεύεται από άγχος, ειδικά σε τέτοιες ηλικίες. Πράγμα που οδήγησε και τις δύο ομάδες σε πολλά λάθη και φάουλ. Το παιχνίδι όμως ήταν ανταγωνιστικό και αμφίρροπο σε όλη τη διάρκεια, παρότι ήμασταν πάντα μπροστά στο σκορ. Παρά τη νευρικότητα, υπήρξαν αρκετά διαστήματα που παίξαμε πολύ κοντά σε αυτό που ζητάμε στην προπόνηση και τελικά πήραμε το ροζ φύλλο, που είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια.

Τα παιδιά δείχνουν πολύ μεγάλη συνέπεια και, παρότι επηρεαστήκαμε λίγο από απροσμένους τραυματισμούς, που μας έφεραν ελλείψεις, καταφέραμε να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας και να ξεκινήσουμε τη σεζόν με νίκη. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά καθώς και στην ομάδα του Ανδρογέα, όπου μάλιστα δίδαξαν ήθος όταν σε κάποιο λάθος της γραμματείας, οι προπονητές παραδέχτηκαν και υπέδειξαν 4ο φάουλ σε αθλητή του ΓΑΣ, πράγμα που χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο.

Καλή αθλητική χρονιά με υγεία σε όλα τα παιδιά».