Φιλικό με το Ηράκλειο για τον ΟΦΗ 1

 Το Σάββατο (21/09) το πρωί, στις εγκαταστάσεις του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, η παιδική ομάδα μας (ΟΦΗ1) έδωσε ακόμα ένα φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου. Ο αγώνας αποτέλεσε μία ακόμα πολύτιμη ευκαιρία για τους προπονητές μας, Νίκο Δελατόλα και Γιάννη Πετεινό να παρακολουθήσουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους, να δοκιμάσουν νέες τακτικές και να αξιολογήσουν την απόδοση των αθλητών τους σε πραγματικές συνθήκες αγώνα.

Η προετοιμασία της παιδικής ομάδας συνεχίζεται, με τη συμμετοχή της σε επιπλέον φιλικούς αγώνες και διοργανώσεις, καθώς το τεχνικό επιτελείο δουλεύει εντατικά για την αγωνιστική πρόοδο των παιδιών.

Μετά την ολοκλήρωση του φιλικού με το Ηράκλειο ο προπονητής της ομάδας του ΟΦΗ1, Νίκος Δελατόλας, είπε:

«Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το παιδικό πρωτάθλημα, φιλοξενήσαμε την ομάδα του Ηρακλείου και πιστεύω ότι έγινε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες είχαμε απουσίες βασικών παικτών, αλλά από τέτοια φιλικά μόνο κέρδος μπορείς να έχεις. Εμείς, δυστυχώς, έχουμε τον τραυματισμό του Ραφαήλ Φραγκιαδουλάκη, που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για περίπου δύο μήνες. Όλη η ομάδα τού εύχεται περαστικά και τον περιμένουμε να γυρίσει γρήγορα κοντά μας».