Νικηφόρο ξεκίνημα για την εφηβική ομάδα του ΟΦΗ2 στο Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚ

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η εφηβική ομάδα του ΟΦΗ2 στο Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚ, επικρατώντας της Ακαδημίας Ρεθύμνου με σκορ 58-50. Η ομάδα του ΟΦΗ, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Βεργετάκη, παρουσίασε σταθερή απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι παρά τις προσπάθειες των αντιπάλων να επιστρέψουν στο σκορ.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Ακαδημία Ρεθύμνου να προηγείται ελαφρώς στο πρώτο δεκάλεπτο (10-12), αλλά ο ΟΦΗ αντέδρασε άμεσα και κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο με προβάδισμα (30-26). Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του ΟΦΗ διατήρησαν τον έλεγχο, ανεβάζοντας τη διαφορά σταδιακά, για να κλείσουν το παιχνίδι με διαφορά 8 πόντων (58-50).

ΟΦΗ 2 - Ακαδημία Ρεθύμνου: 58-50
Τα δεκάλεπτα: 10-12, 30-26, 41-36, 58-50

ΟΦΗ 2 (Βεργετάκης): Απλαδάς, Ρουσσάκης 4, Στειακάκης 2, Παπαδάτος 7, Μυλωνάκης 2, Πετεινός 12(1), Βασιλειάδης 5, Καραγιαννάκης 14, Μαγγανάς 8, Ξαγοράρης, Δαφέρμος, Κίτσος 4.

Ακαδημία Ρεθύμνου (Δαμανάκης – Petway): Καραναστάσης 3, Μανιατάκης 8, Βανταράκης 7(1), Μπικάκης 15, Βουρβαχάκης 3(1), Πατένας 1, Σαμιώτης 12.

 

Αντώνης Βεργετάκης: «Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας, ιδιαίτερα στην άμυνα»

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα της εφηβικής ομάδας του ΟΦΗ2, ο προπονητής της ομάδας, Αντώνης Βεργετάκης, παραχώρησε δηλώσεις, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την εμφάνιση των παικτών, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά την προετοιμασία. Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στην αμυντική προσήλωση των παιδιών και την αντίδραση της ομάδας στις οδηγίες του.

Αναλυτικά:

«Όπως συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια πρεμιέρας, στην αρχή υπήρχε αρκετό άγχος από την πλευρά μας. Είχαμε κάποια προβλήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, όπως ιώσεις και μικροτραυματισμούς, όμως καταφέραμε να τα ξεπεράσουμε και φανήκαμε αρκετά έτοιμοι για το παιχνίδι.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας, ιδιαίτερα στην άμυνα. Φαίνεται ότι τα παιδιά ανταποκρίνονται σε ό,τι τους ζητάμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.»