Πρώτο παιχνίδι για την εφηβική ομάδα του ΟΦΗ στο Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚ

Η εφηβική ομάδα του ΟΦΗ έκανε την πρώτη της εμφάνιση για το φετινό Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚ, αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλείου. Παρά την ήττα με 66-75, ο ΟΦΗ έδειξε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο, με το παιχνίδι να κρίνεται στις λεπτομέρειες.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με το Ηράκλειο να παίρνει σημαντικό προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο (12-28), ωστόσο οι παίκτες του ΟΦΗ αντέδρασαν δυναμικά στο δεύτερο δεκάλεπτο, μειώνοντας τη διαφορά στους 8 πόντους στο ημίχρονο (31-39). Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ομάδες πάλεψαν σκληρά, με τον ΟΦΗ να παραμένει κοντά στο σκορ, αλλά τελικά να γνωρίζει την ήττα στο φινάλε.

Η ομάδα του ΟΦΗ, υπό την καθοδήγηση των προπονητών Χαραλαμπάκη και Πάλλη, έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και πάθος για το παιχνίδι, υποσχόμενη ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΟΦΗ - Ηράκλειο:66-75

Τα δεκάλεπτα: 12-28, 19-11, 12-16, 23-30

ΟΦΗ (Χαραλαμπάκης - Πάλλης): Φρογάκης 10(1), Κοτρώτσιος 11(3), Σεβαστάκης 5(1), Πατεράκης 2, Φλουρής 2, Σβυρινάκης, Ρυακιωτάκης 2, Σπυριδάκης 8, Μιχελιδάκης 22(3), Δραμουντάνης 4, Κουκουλάκης, Σφακιανάκης.

Ηράκλειο (Ρυακιωτάκης): Αϊλαμάκης, Μακράκης 12, Καραπιδακης 12(1), Λογοθέτης Κ., Λογοθέτης Στ. 4(1), Βασιλάκης, Σεγρεδάκης 4, Χαλαμπαλάκης 5(1), Κριτσωτάκης 6, Φουκαράκης 19, Καλλικάκης 3, Ιωάννου 10.

 

Ο Δημήτρης Χαραλαμπάκης είπε την εικόνα της ομάδας του μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Ηράκλειο ΟΑΑ:

«Δύσκολη πρεμιέρα με αντίπαλο το φαβορί του πρωταθλήματος.

Παρόλα αυτά δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε αναταγωνιστικοί με οποιαδήποτε ομάδα. Λίγο η απειρία μας και η ατολμία μας σε κάποιες φάσεις στο τέλος του παιχνιδιού μας στοίχισαν τη νίκη.

Αυτό που κρατάω είναι η συγκλονιστική προσπάθεια των παικτών μου και η τεράστια θέληση τους να κερδίσουν το ματς πράγμα που θα γίνει και ο οδηγός μας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Εύχομαι σε όλες τις ομάδες να έχουμε ένα ωραίο πρωτάθλημα με υγεία!»