Πέρασε από το Αρκαλοχώρι το εφηβικό του ΟΦΗ2

 Η ομάδα εφήβων του ΟΦΗ επικράτησε της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου με σκορ 43-56, σε έναν συναρπαστικό αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος εφήβων Β της ΕΚΑΣΚ. Η ομάδα του ΟΦΗ κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, δείχνοντας αποφασιστικότητα και αγωνιστικό πνεύμα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ανταγωνίζονται στενά, με το σκορ της πρώτης περιόδου να διαμορφώνεται σε 8-10 υπέρ του ΟΦΗ. Στη δεύτερη περίοδο, η Αναγέννηση πήρε προβάδισμα (25-19), όμως οι παίκτες του ΟΦΗ ανέκαμψαν δυναμικά στην τρίτη και τέταρτη περίοδο, κλείνοντας τον αγώνα με επιμέρους σκορ 32-39 και 43-56, αντίστοιχα.

Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου - ΟΦΗ 2:

43-56

Τα δεκάλεπτα: 8-10, 25-19, 32-39, 43-56

Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου (Κομψέλης): Ντιντάκης, Λαμπράκης 7, Καρουτζάκης 2, Κολοκοτρώνης 5, Γκιαουράκης, Μανουράς Ι. 11 (1), Μανουράς Γ. 1, Μακρογιαννάκης 7, Κορνελάκης 2, Ξενάκης, Βιολάκης, Βελεγράκης 8.

ΟΦΗ (Βεργετάκης): Απλαδάς 2, Ρουσσάκης 15, Καραδούκας 2, Παπαδάτος 5, Μυλωνάκης, Πετεινός 2, Βασιλειάδης 5, Καραγιαννάκης 16 (1), Μαγγανάς 4, Ξαγοράρης, Δαφέρμος, Νικάκης 5 (1).

 

Η ομάδα εφήβων του ΟΦΗ2 πέτυχε σημαντική νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου με σκορ 43-56, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΚ. Ο προπονητής της ομάδας, Αντώνης Βεργετάκης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόδοση των παικτών, αλλά δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα σημεία βελτίωσης.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών στο Β’ ημίχρονο, όπου κάναμε και την ανατροπή στο σκορ. Δεν είμαι χαρούμενος με τη νοοτροπία χαλαρότητας που έχουμε πολλές στιγμές σαν ομάδα.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, ούτε φέτος ούτε πέρυσι, αλλά μπήκαν στο παιχνίδι και πρόσφεραν στην ομάδα.»